Üyelik Başvurusu

Metabolik Cerrahi Derneği’nin tüzüğü, amaçları ve hedefleri doğrultusunda bu organizasyon içinde yer almak ve destek olmak istiyorsanız; aşağıdaki linkte yer alan “Üye Başvuru Formu”nu doldurup imzaladıktan sonra derneğimize veya yönetim kurulu üyelerimize iletmeniz gerekmektedir.

Dernek “Üye Başvuru Formu“nu doldurduktan sonra

19 Mayıs Mah. Etfal Hastanesi Sok. Kent Pasajı C Blok Kat:1 No:2/69 Şişli / İSTANBUL adresine kargolayarak,

info@metabolikcerrahidernegi.org.tr e-posta adresimize göndererek başvuruda bulunabilirsiniz.

Resmi üyelik işlemlerinizin tamamlanması için başvuru formunuzla beraber kimlik fotokopiniz ve 3 adet fotoğrafınızı yönetim kurulu üyelerimize veya derneğimize, elden veya posta yolu ile ulaştırmanız gerekmektedir.

Üyelik İçin Gerekli Evraklar
Dernek Üyelik Formu (İmzalı)
2 adet Kimlik Fotokopisi
3 adet Fotoğraf

Üye olurken, o yıl için belirlenen aidat bedelini öderler. Üyeliğinizin devamı için aidatların düzenli bir şekilde ödenmesi yükümlülüktür. 2017 yılı için belirlenen üye giriş ücreti 60 TL ve yıllık aidat bedeli 60 TL’dir. Yıllık üyelik aidatını derneğimize alındı belgesi karşılığıyla elden veya banka yoluyla iletebilirsiniz.

Hesap Numaramız

Yapı Kredi Bankası İstanbul